Връщане и замяна - Ин-Ян

МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ЗАКУПЕНА СТОКА ОТ МАГАЗИН „Ин-Ян” И КАК СТАВА ВРЪЩАНЕТО?

Всеки клиент закупил наша стока, има право да върне продуктите в срок от 14 дни, без да упоменава причина. Връщането става, като попълните формуляра ни за връщане и го изпратите на нашия email: office@inqn.bg

Трябва да изпратите продукта, в състоянието, в което сте го получили. Продукта не трябва да е пран или обработван по какъвто и да е било начин, включително и гладен. Можете да изпратите продуктите на описаният във формуляра ни адрес за получаване, заедно с копие от документа за направеното плащане /разписка за пощенски превод – при плащане с наложен платеж, платежно нареждане – при плащане по банков път или фактура/.  Щом получим продуктите, в срок от 14 дни ще обработим вашето връщане и ще възстановим сумата чрез банков превод.

ВНИМАНИЕ!

Куриеските разходи по връщането на продукт са за сметка на КЛИЕНТА.

МОГА ЛИ ДА ЗАМЕНЯ СТОКА ЗАКУПЕНА ОТ МАГАЗИН „Ин-Ян”?

Всеки един наш клиент може да замени продуктите, закупени от нас в срок от 14 дни. Продуктите трябва да бъдат във вида, в който сте ги получили (не са прани, гладени или третирани по никакъв начин). Отново трябва да добавите към замяната и копие от документа за направеното плащане /разписка за пощенски превод – при плащане с наложен платеж, платежно нареждане – при плащане по банков път или фактура/.

Продукта можете да изпратите на посоченият във формуляра ни адрес и да направите нова поръчка от сайта ни с желаният от Вас размер или артикул.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да впишете в поле: „Бележки към поръчка” – че връщането е с цел „ЗАМЯНА”.

След като получим артикулите и ги обработим, ще Ви изпратим новата поръчка, приспадайки сумата за върнаните артикули.

ВНИМАНИЕ!

Куриерските разходи, относно замяна на артикул са за сметка на КЛИЕНТА.

На връщане и замяна не подлежат всички чорапени изделия, клинове, долни части от бельо (бикини, боксерки, бански костюми) маски и бижута! Сумите за тези продукти не се възстановяват.

Формуляра може да попълните от ТУК.

Въведи промо код за 25% отстъпка за всичко в Ин-Ян . Не важи за вече намалените продукти.
Възползвайте се от 25% отстъпка с промо кода ни.