Доставка и плащане - Ин-Ян

Доставка

Доставката от онлайн магазин www.inqn.bg се извършва с куриерска фирма “ Еконт Експрес “ в срок от 1 до 3 работни дни, с изключение на периодите на ПРОМОЦИИ, когато обемът на поръчки налага по-бавно обработване.

Услугата включва опция ”Преглед и Тест’‘. Може да огледате вашата поръчка, да я пробвате и ако не Ви допадне да ни я върнете, като в този случай заплащате само куриерските услуги, без стойността на продукта. Молим Ви, не правете плащане, преди да сте се уверили, че поръчката е правилна. При констатирани нарушения във външния вид на пакета, клиентът следва да се обърне към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.  При грешно доставена пратка, следва тя да бъде върната обратно към нас, без да заплащате стойността на пратката и разходите по доставка. Ние се ангажираме в срок от  48ч. от получаването й и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, тя да бъде подменена с правилната. В случаите в които, не успеем да възстановим избраните от Вас продукти, договорът от разстояние ще бъде развален.

Рекламация за явни дефекти на поръчката или грешна пратка, след като я приемете, след извършения преглед и тест, не се приемат. Въпреки това, всяка стока, закупена от www.inqn.bg , може да бъде върната или заменена в срок до 14 дни след датата на получаването й по куриер за сметка на купувача. Необходимо е стоката да бъде в търговския вид, в който е закупена и да няма нарушаване на целостта й. За целта трябва да бъде попълнен формуляр за отказ. За повече информация, моля, погледнете Общите условия за ползване.

При получаване на пратката, клиентът следва да провери целостта на пакета!

В случай че Ви е доставен дефектен продукт, до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 календарни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Ин-Ян си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. 

Цената на доставката е 5 лв. до офис на Еконт и 6 лв. до адрес.

Изключение правят някои населените места, където липсва офис на Еконт и e възможно начисляване на допълнителна такса.

Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 70 лв.

Поръчки, получени до 14:00 часа в работен ден (Понеделник-Петък) се обработват/изпращат в същия ден и се доставят на следващата сутрин в офис на Еконт. Изключение правят някои населени места в България, в които Еконт не доставя всеки ден. 

Поръчки, получени след 14:00 часа в работен ден се обработват и изпращат на следващият работен ден. 

Поръчки, получени в Събота и Неделя се обработват и изпращат в Понеделник. 

Куриерска фирма Еконт Експрес не извършва доставка по време на Официални празници на Република България. Поръчки направени по време на почивните дни се обработват и изпращат в първия работен ден. 

*В период на промоции и намаления, www.inqn.bg си запазва правото да променя условията по доставката, като не се задължава да информира клиентите предварително за това. Не поемаме отговорност за забавяне или невъзможност да бъде изпълнена доставка, при обстоятелства, извън нашия контрол.  Разполагате със 7 календарни дни да вземете пратката си от офис на куриера.

Плащане

Плащането става по следните начини: 

  1. Наложен платеж с пощенски превод- клиентът заплаща директно на доставчика на куриерски услуги при получаване на пратката.
  2. Очаквайте скоро и с банкова карта

Молим Ви, да запазите  бележката, която куриерът Ви издава, за евентуална замяна или отказ.

Въведи промо код за 25% отстъпка за всичко в Ин-Ян . Не важи за вече намалените продукти.
Възползвайте се от 25% отстъпка с промо кода ни.