За нас - Ин-Ян

За Нас

Кои сме ние?

Ние харесваме съвършенството и това е една от причините за създаването на Ин-Ян. Насочили сме вниманието си, главно към най-малките бебчета (0-12мес.), защото просто ги обожаваме и много ни се иска, да направим гардеробачетата им, съвършени.

Съчетали сме качество и стил, внимание и прецизност и не на последно място любов и всеотдание. За нас е важно Вашите дребосъци или тези, които искате да изненадате, да се чувстват удобно, да бъдат красиви и стилни, използвайки нашите продукти.

Заложили сме на утвърдени на пазара търговски марки, които се отличават със своето качество и състав на текстила.

Защо точно нас?

Живеем в забързани времена, където времето все не стига и знаем, че е трудно да променим това, но пък можем да Ви улесним.

Всички знаем, колко много време е нужно да обиколим мола или търговския център. Защо да не прекарате това време с любимите си хора? Просто заложете на спокойното пазаруване, което ще Ви предоставим.

Ние сме тук за Вас и Вашите дребосъци!

Ако искате да направите впечатляващ подарък, сте на правилното място. Ще откриете най-доброто съчетание от комплекти, подходящи за всяка отделна визия, играчки и други аксесоари за бебоци. Незевисимо дали ще е за новородено, за погача, за празнични дни или просто искате да зарадвате своя дребосък с качествени бебешки дрехи и аксесоари, ние ще Ви представим най-добрия избор, опакован в красива кутия.

thin

Ето и част от марките на които заложихме.

Позиционирани в Англия и Турция, те са символ на стил и разнообразие. Вашите дребосъци ще изглеждат съвършено, независимо дали има повод или не.

Soft Touch

Настоящата им гама от артикули включва обувки, чорапки, дрехи, шапки, одеала и други бебешки аксесоари. Всички техни стоки са красиво опаковани и доставят нежност и красота в бебешкия свят.

Nursery time

Произведени по строги британски стандарти и стандарти на ЕEC от 100% памук, те предлагат качествени дизайни с богата гама от цветове.

Lily & Jack

С приятна памучна материя за комфорт, със забавен и нестандартен дизайн. Предлагат добро качество на добри цени.

Elli & Raff

Предлагат широка гама от продукти за бебета с мотиви на жирафче и слонче, които са незаменими приятели. Меки играчки, играчки за успокояване, одеяла и хавлии с характерен дизайн.


Little Gent

Създадени за един истински джентълмен. Изключително добро качество и цена. Подходящи и за специални поводи.


Watch me grow

Предлагат прекрасни бебешки дрешки изработени от 100% памук. Весели модели от гащеризони, комплекти, хавлии и много други.

Mini moi

Предлагат прекрасни комплекти за момиченца. Стил и качество на високо ниво.

Baby town

Сладки и практични. Фокусът в колекциите им е качеството на бебешките дрешки, дизайнът и достъпността. Продуктите им са изработени с акцент върху детайла.

Fuar Baby

Компанията е основана през 1990г. в Турция и предлагага качествени и широко разпространени бебешки и детски дрехи. Производител е и на марката Mother Love, която се отличава със своя висок Oeko-Tex стандарт на производство.

Последвайте Ни

Въведи промо код за 25% отстъпка за всичко в Ин-Ян . Не важи за вече намалените продукти.
Възползвайте се от 25% отстъпка с промо кода ни.